За Нас
Хоспис Грижа
Грижата за нашите близки винаги е представлявала едно от най-важните неща във всеки един момент от живота ни.

Независимо заради какво сме възпрепятствани или ангажирани, ние винаги намираме начин да се справяме с проблемите на хората, които обичаме. Именно поради тази причина създадохме място, където всеки един човек, нуждаещ се от болнична грижа и професионално медицинско и лекарско наблюдение, да бъде обслужен по най-добрия и качествен начин в изключителни условия. Избрахме името да бъде "Грижа", защото точно навременната и правилна грижа създават предпоставка за по-нататъшно благоприятстване и подобрение на състоянието на пациента, а уютната и модерна обстановка допълнително допринасят за комфорта и удобството на Вашите близки.

Щом посетите Хоспис Грижа, още от влизането ще усетите чистота, уюта и професионализма, чрез които престоят на нашите пациенти би бил много по-приятен и благоприятстващ. За пълния комфорт и конкретно предпочитание предлагаме самостоятелни стаи за лично уеднение, а също и комбинирани, за тези, които желаят да бъдат в социална среда.

Всяка стая разполага с професионални медицински електрически легла, персонална баня и тоалетна, LCD телевизор и климатик. Погрижили сме се, не само за удобството на пациентите, а и за техните близки. Знаем колко ангажиращо би било всеки да предвижда набавянето на спално бельо, хавлиени кърпи и куп други дребни неща и поради тази причина ние от Хоспис Грижа Ви предлагаме пълния набор от посочените принадлежности.

Приемът става след разговор на посочените телефони или след евентуална доуточняваща среща с близките на пациента.

В Хоспис "Грижа" могат да бъдат настанени пациенти в следоперативен или болничен период, инвалидизирани пациенти или в състояние на деменция, терминално и хронично болни и др.  

 

Моля, за повече информация се обърнете към нашите консултанти по телефона, които с радост ще отговорят на всички Ваши въпроси, които сме пропуснали да отбележим.

TOP